ГЛЕЈТЕ КОЛКАВА ГЕОСТРАТЕШКА ЗЕЛКА Е ВАНКОВСКА : Проблемите со автопатите биле завера на клетите Американци, тунелите вредни 100 милиона евра требало да ги баталиме а водата што почнала да извира да сме ја продавале во шишиња?!

0
2800

Според оваа логика на Ванковска, ако решиме да градиме нов аеродром и ако се појави езеро на сред писта, треба на авионите да им ставиме чамци и да ги направиме хидро-авиони а водата да ја шиткаме на народот за да ја пие?!?!

Како бе може вода преку која поминува тунел од автопат да биде пивка, што и е на оваа жена, колку ли е глупа оваа жена?!?!

И ова не е на штета на Кинезите, ова е на наша штета, договорите се веќе потпишани, автопатите се речиси пола изградени, нема тука никаква геостратегија има само ПЉАЧКА И НЕКАДАРНОСТ која ние народот ќе ја платиме од наш џеб!

Колку е бре луда оваа климактерична баба?!?!vankovskaTuneli