ГЛЕЈТЕ ГО МОМЕНТОТ КОГА ЛАВОТ ЗА ПРВ ПАТ СЕ ЗАПОЗНАВА СО СВОЕТО НОВОРОДЕНЧЕ!

0
1086

Иако вниманието е насочено кон малото неодоливо лавче, моментот помеѓу новороденчето и неговиот татко е најтрогателното нешто што ќе го видите денес. Две генерации се среќаваат за прв пат, а реакцијата на таткото е неверојатна. Многумина се воодушевија од нежноста на големиот лав.