Гледајте какви шарлатани се колумнисти на Дневник и советници за ПР на Грујо: Џејсон Мико им советува на Македонците да не се замараат со политика туку да уживаат во пролетта!

0
1577

Гледајте што ни предлага овој шарлатан околу бомбите и пучовите во својата колумна во Дневник:

mikosovet

 

Оваа курва платеничка кој цица пари од нас за да го советува Грујо и да му договара средби по САД кога оди на посети, треба да се запраша како ќе реагираше САД да дознаеше дека Обама лажирал избори, местел судски пресуди, купувал медиуми со народни пари и негови луѓе се заканувале со убиство на граѓани! Слично нешто беше со Вотергејт и тогаш САД целосно застана а претседателот си даде тогаш оставка, но копилево нас не советува да си тераме работа и да не се грижиме за тоа што правел Груевски. Мамицата негова курвинска оросписка!