ГЛЕДАЧ НА ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК : ЗОШТО ВООПШТО ГО СЛАВИМЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, НИТУ УЧЕСТВУВАЛ ВО БИТКИ НИТУ БИЛ ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ НИТУ БИЛ ДЕЛ ОД ВРВОТ НА ВМРО

0
3644
  • Гледач на Јанко Јади Бурек: Зашто воопшто го славиме Гоце Делчев, ниту учествувал во битки ниту бил интелектуалец ниту бил дел од врвот на ВМРО.

Гледач на Јанко Бурек на темата за Гоце Делчев.