ГЛАСОТ ЗА СИЉАНОВСКА Е ГЛАС ЗА НОВИ НЕРАЗЈАСНЕТИ УБИСТВА КОИ ГИ ИМАШЕ МНОГУ ВО РЕЖИМОТ НА ГРУЕВСКИ!

0
1429

Гласот за Гордана Сиљановска е глас за нови неразјаснети убиства кои ги имаше многу во режимот на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ.