ГЛАВНИТЕ РАЗЛИКИ ПОМЕЃУ ПОРНОТО И СЕКСОТ

0
2497

Можеби навидум и така изгледа, но ако некогаш се осудите да размислувате на оваа тема ќе станете свесни дека постои огромна разлика.

iStock_000047771312_Small

Токму разликите кои ги чувствува и на својата кожа ги раскажува девојка која има врска со момче кое го сака, но истовремено тој е и нејзиниот колега во порно индустријата.

Вели дека тие се два посебни света кои функционираат така што секој од нив може да ги прави работите кои ги сака. Нејзината среќна околност е што таа ги снима сите филмови заедно со нејзиното момче. Но, и порано кога другите нејзини момчиња немале никаква поврзаност со тоа, таа го правела истото.

Кои се разликите?

Најпрво облеката. Сите оние кожни здолништа и панталони кои ги носи додека снима, сите чипкани прслучиња, мрежести хулахопки и остатокот од секси долниот веш е само сон кога таа го прави тоа дома со нејзиното момче. Вели дека се облекува природно и опуштено бидејќи на страна од работата двајцата сакаат да бидат свои кога се заедно. Истото е и со шминката. Иако ја користи кога е и дома, таа нанесува многу помалку. Иако ужива во она кое го работи вели дека порното е ментално и физичко исцрпување.

Во порното, сексот е само издржлив спорт. Камерите се постојано вклучени, а да успееш да издржиш на високите штикли во сосема неудобна позиција додека чувствуваш силно плескање е навистина незгоден бизнис. Вели дека истовремено треба да размислува нејзините гради и неговиот пенис додека пенетрира да се гледаат на камерата. И после сето тоа, нема ништо подобро за неа од мисионерската поза, дома, во нејзиниот кревет, со нејзиното момче. Убаво е да не се размислува за светлото на кое се снима и сенките кои би попречувале.

Вели дека нема ништо подобро од тоа да ги стави нејзините раце во неговата коса додека го прават тоа бидејќи така добива чувство на нешто убаво и нежно. Од друга страна и се допаѓа кога се вклучени уште очи додека тие снимаат. Режисерот се грижи за тоа како таа изгледа, дали нејзиното тело е добро, како би изгледал кадарот и сето тоа додека актерот се спушта надолу по неа.

Дали оргазмот е вистински?

Понекогаш! Исто како и кога се камерите исклучени. Се случува да има моменти и валкани разговори кои и помагаат побрзо да го постигне оргазмот, но едноставно понекогаш нејзиниот мозок е целосно исклучен од сето тоа што се случува. Единствената добра работа за НЕ постигнувањето на оргазам за време на снимањето е тоа што таа тогаш не повредува ничии чувства и нема потреба за грижа. Многу често границите за тоа колку ,,авантуристична” може да биде се поголеми кога камерите се вклучени за разлика од работите кои таа ги прави во својот дом.

Вели дека е малку чудно што всушност му плаќаат на нејзиното момче да има секс со неа, но успешно се справувала со тоа да ја раздвои приватноста од она кое го работат. Имаат снимено и филм во тројка каде што нејзиното момче е со друга девојка пред нејзините очи, но тоа е цената на работата која ја работи, нешто што вели дека никогаш не би го дозволила зад камерите. Тоа се двата паралелни света кои таа ги живее. Светови со огромни разлики.

Ако сега размилувате на темата дали порното е само обичен секс можеби оваа приказна ќе ви помогне да ги сфатите разликите.

Дали во порното има љубов и емоции? Дали истите ги има и во сексот?

Сексот може да биде порно ако ние сакаме. Порното е братот дивјак на обичниот секс. Но, тоа се два различни света, исти онакви во какви што живее и оваа девојка.