ГЛАВНИОТ АРХИТЕКТ ЗА СКОПЈЕ 2014-ТА, ТИПАЦОТ КОЈ СПОРЕД ЖЕРНОВСКИ НАМЛАТИ 2 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОГРАДА НА СКОПСКИОТ МОСТ ,,СЛОБОДА”, КАМИЛОВСКИ: ВО СТАРИТЕ ДОБРИ ВРЕМИЊА МОЖЕВМЕ ДА ГИ ТЕПАМЕ ЖЕНИТЕ, НЕКОЛКУ ШАМАРИ И ЗА КОСА ПА ОД ЗЕМЈА, АМА СЕ РАСИПА СВЕТОТ

0
777

Главниот архитект за Скопје 2014-та, типацот кој според Андреј Жерновски намлати 2 милиони евра за оградата на скопскиот мост ,,Слобода” со шокантна изјава во медиумите во новото путинистичко ребрендирано студио на куртонот од ,,Родина” : ,,Во старите добри времиња можевме да ги тепаме жените, неколку шамари па за коса и од земја, ама се расипа светот”.