ГЕЈМИНГ ПЛАТФОРМАТА ,,STEAM” СПОДЕЛУВА СЛОБОДНО ЗА СИМНУВАЊЕ ОДЛИЧНА ПУКАЧКА ИГРА

0
167

Додека Epic Games бесплатно ја споделува фантазијата од серијата Dragon Age, Steam има поинаква стратегија.

На оваа платформа, можете бесплатно да преземете 4X стратешка игра базирана на потези наречена Endless Legend.

Тоа е прилично добра игра, според специјализираниот портал HCL. Додаваат дека не станала баш легенда, но е една од најпопуларните игри од т.н. Бескрајна вселена.

Инаку, Endless универзум ги вклучува игрите со пукање Endless Dungeon, научно-фантастичната стратегија Endless Space и други наслови.

Како и во скоро сите 4X игри, главната цел во оваа е да се води една од осумте достапни цивилизации до просперитет во магичниот свет.

Оваа понуда ќе трае до 23 мај до 19:00 часот. Во случај да ви се допадне играта, сите нејзини проширувања се на големи попусти и можете да ги купите поединечно или за вкупно 18 евра.