ГЕРО ЈА ТОРПЕДИРАШЕ ОПОЗИЦИЈАТА: Според мене нема сериозни индиции и докази за кривична одговорност на Заев и Радмила во Рекет 1 и Рекет 2!

0
1176

– Според мене нема сериозно докази и индиции за кривична одговорност на Заев и Радмила во Рекет 1 и Рекет 2. Има политичка одговорност, но не и кривична.

Геро ја торпедираше опозицијата која со месеци пукаше по Заев врз база на неговите колумни.