ГЕРО СЕ ШТУКНА, ОТИДЕ ЧОВЕКОТ ЗА СИТЕ ПАРИ ОД КАМЧЕВ НАКАЈ РУСИЈА, КРЕМЉ И ПУТИН СО ШТО ПОЧНА ДА ПЛУКА ПО ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ НА ЗЕМЈАВА А ОТВОРЕН БАЛКАН ГО НАРЕЧЕ ОПНАТ БАЛКАН! АМА ГО БОЛИ СТАП НЕГО, СИ ОДИ ГЕРО НА БОРОВЕЦ НА ЗИМА, ВИЕ СКЕНИРАЈТЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ!

0
599

Толку злоба во едно вакво мало човече досега човек не видел. Геро во својата колумна го нарече ,,Отворен Балкан” ОПНАТ БАЛКАН а потоа шири евроскептицизам откако земјава доби преговарачки статус со ЕУ по влезот во НАТО.

Толку забега во новата колумна што измеша и баби и жаби па дури и Тричко стигна да го плука нарекувајќи го тртљач. Потоа во дел од колумната навел дека постои ризик да биде обвинет за проруско подлегнување, па не да си подлегнал бе Геро, ти си им се напупил со шупакот на русите, ти збоктиса од евра па сега се сврте кон рубљи?!

И најде кој да пишува и да пропагира тези против сиромаштија кој ионака плива во пари и секое зимо оди на зимовање во Боровец, ские таму со другар му Хипо или кум Ставре, бар да беше сиромав отепан држи вода, ама вака да дели памет против сиромаштија еден од најбогатите олигарси и најбогати бардови во медиумите е многу глупо и смешно.

Потоа во дел од колумната Геро навел дека не гледал решение во мирот, е во што гледаш бе Геро?! Па деца и невини жртви гинат таму, во Камчев ли само веруваш?! Сигурно и кога се крстиш пред црква молитвата ја започнуваш со зборовите ,,ВО ИМЕТО НА СВЕТИОТ КАМЧЕВ”, па како бе може да си толку бездушен да не гледаш алтернатива во мирот и решение?! Што треба, да се кољат за твоето скапано его, да можеш да коваш нови теории на заговор?! Не бил под руско влијание ама не гледал алтернатива во мирот?! Хаос путке старово е лудило!

Во прилог ви ја пренесуваме целата колумна на Геро кој очигледно отиде за сите пари во Кремљ, Русија и накај Путин, отиде, го изгубивме чоекот :

  • ЛИНК ОД ЦЕЛАТА КОЛУМНА ОВДЕ