ГЕРО СЕ БОРЕЛ ЗА КОРИСТ: НЕ СЕ КААМ ШТО УЧЕСТВУВАВ ВО РУШЕЊЕТО НА ВЛАСТА НА ГРУЕВСКИ, КРИВО МИ Е ШТО ДРУГИ ПРОФИТИРАА ОД ТОА

0
262

Еве можеби конечно дознаваме зошто толку Геро плука по Заев, тој вчера на ТВ Алфа се пожали:

– Не се каам што учествував во рушењето на власта на Груевски, бевме во право, но криво ми е што други профитираа од тоа…

Значи он се борел за позиции за финкции за поделба на колачот и сега плаче што лошо парче му се паднало од погачата?!?! Демек други му ја зеле заслужената корист што го следувала? Ние ова така го разбираме…