ГЕРО ПРОДОЛЖУВА СО ЦРНАТА ПРОПАГАНДА ПРОТИВ СЈО, ГО СПОРЕДИ ОБВИНИТЕЛОТ БУБЕВСКИ СО КУЧЕ, ТРИЧКО МУ РЕПЛИЦИРАШЕ ДЕКА ВЕЌЕ НЕ Е ДОСТОЕН ДА БИДЕ НОВИНАР А НЕ ПАК УРЕДНИК НЕ МЕДИУМ!

0
1497

Геро продолжува со црната пропаганда и хајка против СЈО, па во колумна на Плусинфо го спореди обвинителот Гаврил Бубевски со куче без педигре. Тричко му реплицираше жестоко: