Геро преку Слободен Печат и Плусинфо заговара една тотална војна со владата, критика за се, пофалба за ништо, војна на принципите на тепачка меѓу снаа и свекрва!!!

0
1446

Пазете кои се луди тезите кои ги заговара Геро преку своите колумни и насловните на Слободен Печат, а тие тези ги прифаќаат и шират неговите соборци во неговите медиуми заедно со Владе Милчин и сета таа СОРОС банда.

Значи тезата е дека владата премногу дозволувала некој да ја фали?!?!

Значи не дека замолчувала, не дека плаќала со пари, не дека затворала медиуми, не дека финансирала своја пропаганда, туку ДОЗВОЛУВАЛА некој да ја фали, тоа било знак за недемократско поведение?!?!?

Значи, дали сте свесни колку е ова лудо?!

Саше Ивановски, Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк