ГЕРО ПОНЕРВОЗЕН ОД КУРИРЦИ, ВРИШТИ НА ПЛУСИНФО: Па како се осмелиле од ЕУ да дадат позитивен извештај и чиста препорака, ги читаат ли моите и колумните на Владе Милчин?!?!

0
1097

Многу нервоза и гнев во колумната на Геро кој со месеци само нешто кења и мрчи за работата на владата.

Безмалку во својата колумна како да прашува: Па читаат ли од ЕУ што пишуваме ја и Владе Милчин?!?!

Линк до колумната ОВДЕ.