ГЕРО ПЛАЧЕ: ОЧЕКУВАВ МНОГУ ПОЈАКИ БОМБИ ЗА ЗАЕВ, ИЧ НЕ ОЧЕКУВАВ БОМБИ ЗА МИЦКОВСКИ, РАЗОЧАРАН СУМ!

0
913

– Очекував многу пострашни бомби за Заев а ич не очекував бомби за Мицковски. Многу сум разочаран со каков пробисвет седат на маса нашите политички лидери!

Геро плаче на Алфа, очекувал Заев да погине а Мицко да се спаси, ама излезе обратно!