ГЕРО И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА ВМРОВЧЕ, ВО НАЈНОВАТА КОЛУМНА НА ,,ПЛУСИНФО” ПОЧНА ДА ГИ БРАНИ СПИРО И МИЛЕ ИАКО ИСЦЕНИРАЛЕ НАПАД ВРЗ НИВ ВО ШУТКА! КОНЕЧНО СИТЕ СФАТИЈА КОЈ Е И ШТО Е И МУ СЕ СМЕАТ НА ГЕРОТА!

0
1862

Геро во својата колумна започна со жесток напад кон власта и започна жестоко да ги брани “жртвите”, екс министрите во времето на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски и Миле Јанакиевски кои денес исценираа напад и тешки повреди врз нив во затворот Шутка.

Сега конечно сите сфатија дека Геро има неизлечлив алцхајмер и започнаа да го укоруваат за глупоштините што ги пишува. Секако дека Геро е преискусен новинар за да знае дека е обид за играње жртва под македонските институции од страна на ВМРО-ДПМНЕ, но Геро си е Геро, алцхајмерот кога ќе излезе од него се губи човекот како во најновата колумна. Погледнете како неговите фанови ја коментираа неговата најнова колумна ,,Е ова го немаше ни во режимот на Груевски – линч во притвор!