ГЕРО ГО ПРЕДЛАГА ВЛАДЕ МИЛЧИН ЗА ПРЕЦЕДНИК

0
999

Професорот има такво големо его и суета и митски статус за себе што дури е и опасно да биде на таква функција, ќе му текне ќе воведе воена состојба и све ќе не потепа затоа што сме отишле на концерт на Цеца а не во театар да гледаме драма од Гогољ или јебем ли га некој Русин депресивен со цревата изгорени од водка…