ГЕРО ГО ЗАКОПА ВМРО ДПМНЕ: ПРАШАЊЕ Е ДАЛИ ДРУГА ВЛАДА ЌЕ МОЖЕШЕ ДА ГО НАМАЛИ БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ И УМРЕНИ ОД КОРОНА

0
1216

– Не можеме со сигурност да кажеме дали некоја друга власт ќе можеше да направи да имаме помалку заразени и помалку умрени од ова што го имаме сега. Се покажа дека нашето здравство било запоставено со децении и сега ја плаќаме цената за тоа…

Бранко Героски, еден од ударната тројка медиски опозициски лајачи покрај Љупче Златев и Ацо Мечка Инфомакс наместо да му помогне на Мицковски тој го закопа на куртон Алфа.