ГЕРО ГО БРАНИ САШО МИЈАЛКОВ, САКАЛ ДА ЈА ЧУЕ НЕГОВАТА ВИСТИНА, НО ЗА КАТИЦА ЈАНЕВА НЕМА МИЛОСТ?!?!

0
594

Чудни се мерилата на Геровски. Во новата колумна се објаснува зошто ги брани Камчев и Мијалков.

Сака да ја чуе вистината на Сашо Мијалков за кој се изнаслушавме бомби како крадел, како нарачувал апсења и судски процеси, како местел судики, како нарачувал вести итн итн…

Но за Катица Јанева нема милост, иако за неа нема никакви докази дека е вмешана во аферата РЕКЕТ?!

За Сашо и Орце има милост и сака да им ја слушне приказната, но за Катица нема милост?!?!?! ОНА Е ВИНОВНА?!

ПА ДУРИ И СЕ КИКОТИ ЈАВНО ЗА НЕЈЗИНАТА ДИЈАГНОЗА, СЕ СИТИ ШТО СЕ РАЗБОЛЕЛА?! ПРАКТИЧНО СЕЕ ОМРАЗА КОН ЖЕНАТА, КАКО ДА ПОСАКУВА ТАА ДУРИ ДА УМРЕ?!

И како тоа сака презумција на невиност, но за Кики и Фрики со месеци шири клевети дека се виновни, за нив нема презумција на невиност, нема ама чекај може не се криви луѓето?!

Има милост само за Мијалков и Камчев, значи ако имаш милиони евра тогаш ок дај да ја чуеме твојата приказна?!

Извор : Мактел.Мк