ГЕРО ГИ ИСКАРА МАКЕДОНСКИТЕ БИВИС И БАТХЕД: ШТО ПА ТОЛКУ СЕ ЛУТИТЕ НА А1ОН ШТО ОБЈАВИЛ АНКЕТА НА БРИМА НА КОЈА СДСМ ВОДИ?!

0
1089

– А што па толку сте се запнале да пукате по А1он и по Брима Галуп, објавиле објавиле, на анкетата води СДСМ и тоа е тоа, што има сега толку лутење не разбирам?!?!

Геро ги искара македонските Бивис и Батхед на Алфа кои се беа запењавиле два дена со војна против порталот А1он и Брима Галуп зошто објавиле анкета на која води СДСМ, па најдоа милион забелешки, чудба била, влакно и фалело, зашто ја објавиле баш у недела навечер, па не објавиле кој ја нарачал итн итн итн…