Геро Алцхајмеро најде да збори за рекетирање, човекот кој со години уназад го рекетира Заев за да изнуди позиција кај него во влада

0
1421

Геро најде да збори за рекетирање, човекот кој со години уназад го рекетира Заев за да изнуди позиција кај него како главен могул на центарот за медиуми во влада со кој раководат Роберт Поповски, Весна Ковачевска – Трпчевска, Марјан Забрчанец и Зоран Бојаровски.

Во текст каде Политико и Денесовски се во жестока караница Геро отиде до таму со тоа лејката каде бара да се сотре конкуренцијата на ПлусИнфо. Дури повикува и разни меѓународни организации како ОВСЕ заедно со ЗНМ да реагираат да ја сотрат конкуренцијата?!

Ова што го прави Геро и оваа хајка против неговата конкуренција е страшна бидејќи очигледно е дека ја користи караницата помеѓу Политико и Денесовски како параван за напад врз Заев ала киша око Крагујевац каде во неколку постови спомнува и МВР! Значи се што мрда да се ангажира во државата и да се уништат конкуренциите, само Геро да е на советодавната палка. Нема спас од оваа параноична некогашна новинарска величина која сега се однесува како некоја климактерична бабетина.

Линк од колумната на Геро каде бара се што мрда и прета во државата и во меѓународните води да се вмеша против конкуренцијата на ПлусИнфо и СлободенПечат ОВДЕ