ГЕРОСКИ : ОПТИМИСТ СУМ ДЕКА КОВАЧЕВСКИ И ПЕТКОВ ЌЕ НАЈДАТ РЕШЕНИЕ БЕЗ ШТЕТА ВРЗ МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

0
253

– Позитивно сум изненаден од стартот на преговорите меѓу Ковачевски и Петков, голем оптимист сум дека процесот ќе заврши добро и дека нема да се загрозат македонските национални интереси.

Бранко Героски на Канал 5 во емисијата Само Вистина.