ГЕРАСИМОВСКИ : ГРАДСКАТА ВЛАСТ НА СДСМ ПОСТОЈАНО ИНВЕСТИРА ВО ПОДОБРУВАЊЕ НА ПАТНА ИНФРАСТРУКТУРА

0
619

🛣 Градската власт предводена од #СДСМ и коалицијата, постојано инвестира во подобрување на сообраќајната инфраструктура во градот.

🏗 Деновиве започнува асфалтирање на Булеварот “Никола Карев” кој се проширува и реконструира од потегот на крстосницата кај касарната “Илинден” до Момин поток.

👉Во изминатите четири години, Скопје доби модерен , урбан лик, и е град кој со гордост можеме да го оставиме на идните генерации.

Го правиме #Најдоброто за секоја општина, за секој град.

Фејсбук статус на Горан Герасимовски од СДСМ.