ГЕОРГИЕВСКИ И ХРИСТИЈАН МИТЕВСКИ СЕ СРЕТНАА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН, СЕ ДОГОВОРИЈА ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАЛАГААТ ЗА МИР, ПОЧИТ И ЉУБОВТА КОН ЕВРОПСКИ ВРЕДНОСТИ ВО ОПШТЕСТВОТО

0
130

❤️ Денеска ја имав честа во општината да не посети Христијан Митевски од Штип.

👍 Христијан е личност со попреченост, но полн со идеи, со живот, позитивна енергија, широко срце за дружење. Тој се обидува да придонесе да се подобри општеството, во кое ќе преовладува почитта, мирот, разбирањето и љубовта, но и општество во кое треба да имаме европски вредности.

🤝🏻 Локалната самоуправа е отворена за сите подеднакво, треба да работиме сите заедно за поубаво и похумано општество.

Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски.