ГЕН СЕК НА СДСМ ЉУПЧО НИКОЛОСКИ И НАУМЧЕ МОЈСОСКИ КАКО ДЕДО МРАЗ УПАДНАА ДА ГИ ИЗРАДУВААТ ДЕЧИЊАТА ВО ДЕТСКАТА БОЛНИЦА

0
426

Денеска, заедно со Наумче Мојсовски, успеавме со еден скромен гест да измамиме неколку детски насмевки!

Секое дете заслужува да биде среќно! Детската насмевка е радост за сите нас, ни ги грее душите и ни го полни срцето.

Фејсбук статус на ген секретарот Љупчо Николоски.