ГЕН СЕКРЕТАРОТ НА СДСМ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ МУ ОДГОВОРИ НА БРАНКО : ИСКАЖАНИТЕ СТАВОВИ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПАРТИЈАТА И ПРЕМИЕР, ЗОРАН ЗАЕВ, СЕ СТАВОВИ НА СДСМ!

0
204

Овие ставови се изградени во рамки на партијата и нејзините органи, овие ставови се државни ставови и државни позиции, врз основа на довербата на граѓаните на последните избори.

Знаат граѓаните што е вистина и кој се бори за македонската иднина, кој го заштити македонскиот идентитет во најтешките преговори во историјата на земјата.

СДСМ и македонските граѓани избраа иднина и избраа да чекорат напред, многу одамна, а Црвенковски е историја.

Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ