ГЕНИЈАЛЦИ: ВМРО ДПМНЕ со грав и колбаси го кани народот на протести на 9-ти пред собрание!

0
933

Ivica TodorovFollow

ГРАВОКОБАСИЦИЈАДА ПОВТОРНО!

Во Среда на 9 јануари 2019 ТОПЛО ГРАВЧЕ СО КОБАСИЦА ЗА СИТЕ и оваа година пред Собранието на РМ!

Гравчето ќе се дели од 13 до 16 часот!
Истото ќе се дели во пластични чинии, за кои однапред ве молиме да ги фрлите во корпа за отпадоци, а не таму каде што не им е место!

Доколку остане од гравчето со кобасици истото ќе биде поделено во гратис тенџерчиња за вас.

На овој благороден настан ќе се придружат и оние граѓани кои даваат подршка за кучињата скитници, но и оне кои се залагаат за елиминирање на кучињата скитници од скопските улици! На овој благороден настан ГРАВОКОБАСИЦИЈАДА ќе се направи обид за нивно конечно помирување.

ГРАВОКОБАСИЦИЈАДА ПОВТОРНО!
Дојдете си на време! Не мора да поканувате други за да има повеќе за ВАС!

Благодарност до спонзорите, готвачите, а и до волонтерите што ќе го делат гравчето со кобасици!

Да живее Македонија и нејзиниот среќен народ!