ГЕНЕРАЛ АРСОВСКИ: ВЧЕРА СЕ ЗАПАЛИ ВОЗИЛО НА МАГИСТРАЛЕН ПАТ, НАИДЕ КОНВОЈ ВОЈНИЦИ НА АРМ И ГО ИЗГАСИЈА ПОЖАРОТ

0
879
Возачот чие што патничко возило вчера се запали на магистрален пат, имаше среќа да го помине колона возила на АРМ.

Брзата и присебна реакција на војниците, спречи поголема штета.
Фејсбук статус на Павле Арсовски