ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ ОСТВАРИ РАБОТНА СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ НА ТЕМА ПОГОЛЕМИ ПРАВА ЗА БРАНИТЕЛИТЕ

0
912

На работната средба со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски договоривме динамика на исполнување на неколку работи поврзани со бранителите, воените инвалиди и семејствата на загинатите бранители од 2001-та. — at Министерство за внатрешни работи.