Генерал Ангелов до Антонио Милошоски: Ај те молам не се мешај во машки работи

0
1054

АНТОНИО МИЛОШОСКИ!!!

Што се однесува до кршењето ќерамиди, ај те молам не се мешај во машки работи.

Што се однесува до името, ти ли најде да зборуваш? Република Македонија Оплеменета! Ако си подзаборавил, оди во коментар и слушни се што зборуваш.

П.С. Колку за твоја информација, тука некаде е крајот на вашето изживување врз македонските граѓани.

Фејсбук статус на Генерал Стојанче Ангелов