ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ : ДОКОЛКУ МОЖЕШ, ДАРУВАЈ КРВ, ПОМОГНИ НЕЧИЕ СРЦЕ ДА ПРОДОЛЖИ ДА ЧУКА

0
253

Во 2001-та примив неколку литри туѓа крв. Благодарение на таа крв, претходно дарувана од хумани луѓе, останав жив.

Оттогаш наваму, кога и да можам, дарувам крв за да помогнам да се спаси нечиј живот.

Доколку можеш, дарувај крв, помогни нечие срце да продолжи да чука.

Фејсбук статус на генерал Стојанче Ангелов.