ГЕНЕРАЛОТ АНГЕЛОВ ГО УБИ ФИЛИП ПЕТРОВСКИ ОД ЗАФРКАВАЊЕ ЗА ПОТПИСИТЕ : Си фатил Филип златна рипка…

0
2217

Генералот Стојанче Ангелов на Твитер го уби од зафркавање Филип Петровски за собраните потписи.