ГДЕ ПАРА БУШИ БУРГИЈА НЕЧЕ – Парите на Камчев го пробушија и Фокус : Јадранка се впушти во харангата против СЈО во друштво на Геро, МЛАДЕНОВ СЕ ПРЕВРТУВА ВО ГРОБОТ!

0
2170

И ,,Фокус” не е тоа што беше. Некогашниот легендарен весник си еба матер, отиде по паметот на Геро и медиумите на Камчев во одбрана на олигархот а од друга страна фрлање со дрва и камења против СЈО. Што ти се парите на Камчев човече, поради ова сигурно покоен Никола Младенов се превртува во гробот.