ГАФ НА ШЕФИЦАТА НА ССК, ЗАБОРАВИ ДЕКА ТРЕБА ДА ГЛУМИ ДЕКА НЕ Е ВМРОВКА

0
1613

Наместо да се труди да овозможи подобри економски услови за компаниите членки на ССК, Даниела Арсовска фати да се расправа со владата и да ги плука министрите и премиерот на теми кои немаат врска со економија и бизнис.

Жената заборавила дека треба да глуми дека не е ВМРОВКА иако и малите деца знаат дека е токму тоа, маскирана бизнисменка но во основа партиска активистка која конечно ја фрли маската која неуспешно ја носеше на себе неколку години.

Нормално нејзиниот испад веднаш се најде на насловните страници на порталите блиски до ВМРО ДПМНЕ, линк ОВДЕ.