ГАФ НА НАЈВАТРЕНАТА ПРАТЕНИЧКА ОД ВМРО ДПМНЕ, ДАФИНА СТОЈАНОСКА: МУ СЕ ОБРАТИ НА ПРЕМИЕРОТ СО “МОЈ РАНЕТ ЉУБОВНИКУ”!

0
1015

Најватрената пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска до премиерот Димитар Ковачевски се обрати со зборовите “МОЈ РАНЕТ ЉУБОВНИКУ”!