(ГАЛЕРИЈА) Странски служби: Ние знаевме за Гатачката на Груевски уште во април 2015 :)

0
690

Сечено – лепено на Странски служби:

Странски служби споделија албум со слики на функционери од владеачката партија на тема гатачката на Груевски со соодветен коментар.

Ние знаевме за гатачката на Груевски уште во април 2015 година, велат од Странски служби:

karakamisheva.gocabrkla

Според тефтерчето на Гордана Јанкуловска, долгата линија на раката на Каракамишева значи дека еден ден ќе стане декан на правен факултет.