ГАЗИ БАБА ГИ ЗГОЛЕМИ ЗА 70% СРЕДСТВАТА ЗА СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ

0
1097

За нас зборот важи, за 70% ги зголемивме средствата за спортските клубови, здруженија и спортисти.

Даваме дирекнта поддршка на 27 спортски клубови и здруженија, а ги помагаме и индивидуалните спортисти.

Спортот и понатаму ќе биде еден од приоритетите во кој вложуваме. Ќе продолжиме со модернизација на спортските сали и спортските игралишта.

#ЗборотВажи