ГАЗДА НА РЕСТОРАН ГИ ПРЕТЕПАЛ СОВЕТНИЦИТЕ НА ЛЕВИЦА ОД АЕРОДРОМ, СЕ РАБОТИ ЗА РАПЕРИТЕ ОД ГРУПАТА ПУКА КОЗМЕТИКА

0
12234
  • Дарко од групата Пука Козметика, бил физички нападнат во кафуле во Ново Лисиче во Аеродром, се здобил со повреди и е на клинички центар каде му се прават анализи. Нападнат бил и неговиот брат близнак. Тие се советници во општина Аеродром, биле нападнати од газда на кафуле за кого побарале да плати комуналии на општината за кафулето и тој им се одмаздил за тоа.

Горан Трајковски – Чиз исто така советник на Левица во Аеродром, изјава на стримот на Инфомакс. Од друга страна пак се шпекулира дека наводно го рекетирале угостителот и затоа изеле ќотек. И двете страни од приказната не се проверени и се шпекулација во овој момент.