ГАД, КАКОВ ЕПСКИ ИМБЕЦИЛ: Мицко е опседнат со себе и својата кариера, ги обвинува пратениците дека го спречиле да го победи Заев, он не мисли за ЕУ, НАТО, Македонија, тој за политички победи збори?!

0
1062

Еј човече, главна поента на Мицковски вечерва беше дека пратениците го спречиле да го порази Заев?!?!

Затоа ли е целата таа паника со исклучување од партија, демек еве алиби зашто уште не може да го победиме, некој му ставил сопка на мудриот и голем лидер?!

Па какви се бе ова глупости?! Како може воопшто да мисли на партиски победи и порази во моменти кога земјата е пред историски влез во НАТО и ЕУ, зарем и сега ВМРОНИТЕ мислат на себе и својот задник?!

Аман бре, патриоти, нели мислевте на народот и земјата, а 24/7 мислите само на себе како да профитирате и да се докопате до власт, моќ и пари?!

ГАДОВЕ!!!