ГАВРИЛ БУБЕВСКИ ЗА АЛСАТ : КАЈ МАРЈАН ДОКАЗ ПРОНАЈДЕНИ СЕ ОКОЛУ 90.000 ЕВРА, ГИ ВЕШТАЧИМЕ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ И КОМПЈУТЕРИТЕ, СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ЌЕ ГИ ПРОНАЈДЕМЕ НАРАЧАТЕЛИТЕ И ФИНАНСИЕРИТЕ НА НЕГОВИТЕ НАПИСИ

0
1413

На прашање во емисијата на Алсат од страна на Васко Попетревски во случајот со Марјан Стаменковски од ,,Доказ” за тоа до каде е истрагата, јавниот обвинител Гаврил Бубевски изјави дека еден дел од неговите телефони се извештачени и тие се анализираат во контекст на објавите што ги имало и во контекст на она што е пронајдено дома и ќе треба да се направи една анализа, меѓутоа сеуште не се завршени вештачењата на компјутерите и тие се во тек, очекуваме да завршат во најбрз можен рок.

Јавниот Обвинител Гаврил Бувевски во врска со случајот на Марјан Стаменковски од порталот ,,Доказ”.