ВУЧИЌ : МНОГУ СУМ СРЕЌЕН ШТО ГО УГОСТИВ ЗАЕВ, ТОЈ ГИ СТАВИ ТЕМЕЛИТЕ НА ОТВОРЕН БАЛКАН

0
1667

„Посебно сум среќен што денеска во Белград можев да го поздравам и угостам мојот искрен пријател и еден од основачите на Отворен Балкан, Зоран Заев“, Зоран Заев Македонски Тито.

Ги Удри Темелите На Обединување На Балканот 🇷🇸🇲🇰🇷🇸🇲🇰🇷🇸