ВРИЕ ОД ПОЛИЦИЈА ВО СТРУГА, СЕ АПСИ НА ГОЛЕМО

0
476

Пред малку полицијата уапси познато лице на кривичните органи во Струга, кој воедно е и извршител на повеќе кривични дела.

Наши читатели јавуваат дека врие полиција во градот и дека очигледно има голема полициска акција, а запленета е дрога и оружје. Видливо е и присуство на специјалната полиција.