Време е сите заедно да му кажат Не на Груевски

0
1044

Србија беше бомбарадирана од НАТО заради националистичката, криминална и антизападна политика на Слободан Милошевиќ.Страдаше цела Србија. Ние не треба да дозволиме да ја изгубиме перспективата за членство во ЕУ и во НАТО заради погубната, криминална и проруска политика на Груевски, Латас, Мирка Велиновска,. Миленко Неделковски и други кои го изгубиле компасот.

Ако се случи тоа ќе нема оправдување ниту за Али Ахмети ниту за Мендух Тачи. Тие се исто толку одговорни како Заев да ја спасат Македонија од тоа погубно сценарио на Груевски. Време е сите заедно да му кажат Не на Груевски.

Од фејсбук зидот на професор Ѓорѓи Спасов