ВРЕДНО МОМЧЕ Е ЉУПЧЕ: НАЈДЕ ВРЕМЕ ДА ВОЛОНТИРА ВО ПЛАНИНА ВО ШТИП И ДА ИЗГРАДИ МИНИ ПАРК

0
529

Вистинска магија е да се биде овде, во раскошната природа на Малешевските планини, во месноста Равна Река. Да се претопиш во високата букова и борова шума, збогатена со изворите на Брегалница и 5 водопади од кои највисокиот е 14 метри.

Природата навистина прави чуда!

И додека ние вложуваме кај Црнодолските водопади, за да направиме вистински рекретативен центар во кој граѓаните ќе уживаат во оваа убавина, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ овде направија три хидроцентрали – ја уништија природата, го уништуваат биодиверзитетот за лично богатење.

Злосторство!

Затоа на 15-ти јули повторно ќе има кажеме дека МИНАТО, а коалицијата #МОЖЕМЕ продолжува напред уште повеќе и уште подобро.

Фејсбук статус на Љупчо Николовски.