Вработен во МВР: Чест ми е да ве известам дека почнаа да пристигаат ЦЕНТРАЛНИ ПОТЕРНИЦИ за АПСЕЊЕ НА ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ!

0
11014

ГОСПОДА, чест ми е да ве известам дека почнаа да пристигаат ЦЕНТРАЛНИ ПОТЕРНИЦИ за АПСЕЊЕ НА ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕРИ!

– Веќе сме на терен!!

ПРИЈАТНА ВЕЧЕР

Фејсбук пост на полицаец