ВРАБОТЕНИТЕ НА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА И ГОДИНАВА ЌЕ УЧЕСТВУВААТ НА СКОПСКИОТ МАРАТОН

0
92

Заокружете го на календарот 4 октомври – денот кога се трча Skopski Maraton.

Доколку сте се подготвувале како нашиве колеги (види фото) ), тогаш целата трка ќе биде уште повозбудлива.

Доколку не сте подготвени, поддржете нѐ со присуството – на отворено и со безбедно растојание!

Ајде, почнува трката, се гледаме на целта!