ВРАБОТЕНИТЕ ВО АЏИБАДЕМ СИСТИНА ПОВТОРНО НА БРАНИКОТ НА ХУМАНОСТА, ТИЕ ВЧЕРА И ДЕНЕС ВО ГОЛЕМ БРОЈ ДАРУВАА КРВ, ТРАДИЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА

0
1260

Вработените во Аџибадем Систина повторно на браникот на хуманоста.Тие вчера и денес во голем број даруваа крв.Традицијата продолжува…

Punonjësit e Acibadem Sistina janë sërish në mbrojtje të humanizmit, dje dhe sot në masë të madhe kanë dhuruar gjak. Tradita vazhdon…