ВО 14 ЧАСОТ ДЕНЕС ЗАЕВ ЌЕ ЈА РОКНИ БОМБАТА МЛАДЕНОВ, Заев: 10 причини за нова истрага…!

0
638

sdsm12

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев, најавувајќи ја денешната 30-та бомба на својата Фејсбук страница го напиша следното:

„10 причини за нова истрага… Во живо во 14 часот на www.sdsm.org.mk“

Пресот ќе може да го следите и на Народен Глас на овој линк.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=FipUhZJ7LwM[/youtube]