Во Шутка други го организираат времето Никола

0
1807

Ех Никола, Никола…Доследен си. Касниш и на својот последен прес.
Од утре ќе бидеш точен ќе видиш, во Шутка други го организираат времето Никола. Еве ќе научиш нешто ново. 
#УбавПрестој!

Фејсбук статус на Ване Цветанов