ВО СРБИЈА УРЕДНИКОТ НА СРПСКИ ,,ИНФОРМЕР” ДРАГАН ВУЧИЧЕВИЌ ГО ДИГААТ НА КЛОЦИ ПО УЛИЦИ И ГО ПЦУЈАТ СО ЗБОРОВИТЕ ,,КАКО СМЕЕШ TAKA БРЕ ГО*НО ЕДНО” ПОРАДИ ОБЈАВЕНОТО ИНТЕРВЈУ СО СЕРИСКИОТ СИЛУВАЧ!

0
935

По скандалозното интервју на српски ,,Информер” за серискиот силувач од страна на уредникот Игор Милошевиќ откако голем број на граѓани протестираа на социјалните мрежи се прошири видео каде протестант директно го дига на клоца Вучичевиќ поради скандалозното интервју со силувачот.